UMEŠALA SE I POLICIJA: Ljubomorni Makarona s obezbeđenjem uleteo na Tamarinu žurku, i počeo je haos!

Izvor: Telegraf.rs, 03.Jan.2017, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UMEŠALA SE I POLICIJA: Ljubomorni Makarona s obezbeđenjem uleteo na Tamarinu žurku, i počeo je haos!

Dok se Tamara Đurić sa drugaricama provodila u jednom beogradskom hotelu za Novu godinu, na zabavu je navodno upao Tamarin bivši dečko Dejan Palić Makarona, koji je želeo da se obračuna sa momcima koji su se udvarali Đurićevoj. 

Kako se priča, jedan Makaronin prijatelj je Paliću javio da Tamaru opsedaju udvarači, i kako piše Pink.rs, Dejan je sa svojim obezbeđenjem upao na žurku i nastao je opšti haos.

Foto: >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Facebook/dejan.palic.5

- Tamara je odlučila da Novu godinu dočeka sa prijateljicama u jednom poznatom prestoničkom hotelu. Devojke su uživale, a momci sa susednog stola su im slali cveće i piće cele večeri. Jedan Makaronin prijatelj je bio u hotelu i čim je video Tamaru javio mu je. Iako je te noći bio sa svojom novom devojkom, Makarona je besno upao na žurku sa svojim obezbeđenjem i napravio haos! Pokušao je da Tamaru na silu povede sa sobom, međutim ona se pokupila i besna izletela iz hotela dok je on ostao da se raspravlja sa nepoznatim momcima. Zbog usijane atmosfere morala je čak da reaguje policija kako bi se sprečio veći incident - ispričao je izvor blizak Tamari Đurić..

Foto: Instagram/tamarasstar89

(Telegraf.rs/izvor: Pink.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.