UMALO DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Strašne vesti mu saopštili dok je vozio automobil - Bog ga je pogledao

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jun.2023, 19:28

UMALO DOŽIVEO SAOBRAĆAJNU NESREĆU: Strašne vesti mu saopštili dok je vozio automobil - Bog ga je pogledao

U svom stilu, prokomentarisao je aktuelna dešavanja!

Marko Janjušević Janjuš svakodnevno je aktivan na društvenim mrežama nakon napuštanja ''Zadruge 6'', a jedna od njegovih objava, posebno je skrenuila pažnju javnosti. Janjušević je objavio sliku sa svojom bivšom suprugom Emom, s kojom ima ćerku Krunu i time podgrejao sumnje da su bivši supružnici pomirili.

Mediji su stupili u kontakt sa njim, kako bi otkrili da li je do toga došlo, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kako bi prokomentarisao zadrugare i dešavanja koja su podigla veliku prašinu, nakon završetka rijalitija.

Bilal Brajlović i Maja Marinković su se pomirili, te su oboje otišli u sarajevo, kako bi se ona upoznala sa njegovom porodicom, a Janjuš je na to imao komentar.

- Nemoj zezati? Stvarno? Jao, samo što se nisma sudario. Jako me je ovo povredilo. Ja im želim sreću. Samo nek me Leo ne zove - bio je ironičan Janjuš.

Imao je brojne sukobe sa Anom Ćurčić, a da li je nakon izlaska iz rijalitija promenio mišljenje o njoj i kako mu se čini skupoceni sat marke ''Rolex" koji je poklon od njenog nekadašnjeg partnera Ace Bulića?

Nikakve promene nema, sve što sam mislio o ljudima u rijalitiju, iza toga srtojim. Aca Bulić je ozbiljan gospodin. Mislim da će Ani tek biti jasne neke stvari, što se tiče onoga o čemu smo pričali u rijilaitiju, a nije želela da sluša. Nemam šta da dodam više ništa kad je u pitanju ona lično - rekao je.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.