ULAZI u Elitu da RASKRINKA ANITINE LAŽI: Matorina bliska osoba iznela NOVE DOKAZE O PREVARI - spremna za suočavanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Nov.2023, 08:12

ULAZI u "Elitu" da RASKRINKA ANITINE LAŽI: Matorina bliska osoba iznela NOVE DOKAZE O PREVARI - spremna za suočavanje

Biće ovo zanimljiv susret...

U poslednje vreme glavna tema u Beloj kući je turbulentan odnos Jovane Tomić Matore i Anite Stanojlović. Nakon što je Matora saznala da se Anita duže vreme dopisivala sa tiktokerkom, Mateom Car, rešila je da stavi tačku na njihovu ljubavnu priču i da zatraži razvod. Jovanu je najviše povredila informacija da je Anita razmenjivala poruke sa Mateom na dan njihovog venčanja i da je tad htela da istetovira na svom telu nešto što će je podsećati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na nju.

Ivana Stojanović, voditeljka emisije "Na vezi sa Ivanom", u video produkciji portala Srbija Danas, razgovarala je sa Matorinom bliskom osobom, Anom Spasojević, koju ovih dana često spominju u Beloj kući. Ona zna informacije o ovom ljubavnom trouglu i sada je rešila da otkrije kakve dokaze o Anitinoj prevari je dobila. Najavila je da bi vrlo rado ušla u Belu kuću da se suoči sa Anitom i da raskrinka njene laži.

- Nisam verovala u to, dok lično ja nisam dobila dokaze i dok to nije došlo do mene. Dok Matea sa svojom devojkom nije došla u Jagodinu, dala mi svoj telefon i rekla: "Evo ti pogledaj, uporedi telefon i uporedi sve, vidi da li jeste Anita". Tek kada sam dobila te dokaze, koji ne mogu da se ospore, ja sam poverovala u to i bila sam za to da Matora sazna, da bi na vreme prekinula to što treba da prekine, a ne da unutra deset meseci živi u zabludi - rekla je Ana, a zatim se osvrnula na Anitino pravdanje.

- Anitino pravdanje mi se nikako ne čini. Ne može da se opravda i samo se sve više upetljava u svoje laži. Upliće i druge ljude, koje nema potrebe da upliće. Upliće i mene i Minu i Erminu i sve žive. Mi joj ništa nismo krivi, ona se dopisivala sa tom devojkom, a ne mi. Naravno da ćemo mi napolju da stanemo uz Matoru i da je podržimo. Ja Anitu nisam pljuvala u momentu kada su izašle te prepiske. Ništa loše nisam rekla za nju. Kada sam videla da šta je radila na dan svadbe, više nisam mogla da peglam tu situaciju. Matora je moj prijatelj, a ne Anita - rekla je Ana u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Anita je otkrila šta zna o nagim fotogarfijama koje je navodno Anita slala Matei, za koje Stanojlovićeva tvrdi da ne postoje i da to nije istina.

- Anita je do juče tvrdila da sve nije istina, a kad više nije imala gde, onda je morala da prizna jedno po jedno. Ja nisam videla te fotografije, niti sam ih tražila, niti me zanimaju. Verujem da ima i toga, kada je devojka sve ovo do sada iznela. Matea mi je rekla da ima fotografije, ali mi ih nije pokazala - rekla je bivša zadrugarka, a zatim je otkrila da li možemo da očekujemo Matein ulazak u Elitu:

- Ne! Matea ne želi da uđe u "Zadrugu". Ona je ušla da bi popričala sa Matorom i da joj kaže šta ima. Ona nije ispala prema Matoroj fer, znala je da je Anita zauzeta. ne perem Mateu, ona je kriva isto koliko i Anita. Cilj svega ovoga nije bio Matein ulazak. Ona može da uđe, ali ne želi - rekla je Ana.

Voditeljka je upitala Anu da li možemo nju da očekujemo na vratima Bele kuće, s obzirom na to da se u poslednje vreme njeno ime ćesto čuje u rijalitiju:

- Da, pogotovo posle ovoga i posle iznošenja laži o meni - rekla je Spasojevićeva, ali na pitanje da li je već dobila neku ponudu od produkcije, dala je misteriozan odgovor:

- To neka ostane tajna. Neću o tome pričati. Sami ćete videti kad budem ušla i ako budem ušla. Ne mogu ništa da pričam, ali saznaće se kada bude trebalo da se sazna - rekla je bivša zadrugarka i osvrnula se na to ko bi se najviše obradovao njenom ulasku, a ko bi se uplašio od rijaliti učesnika.

- Hipotetički, ko bi se najviše obradovao, mogu biti Matora, Ša, Đedović, Janjuš i taj neki krug ljudi koji znam od ranije. Nema potrebe da me se iko plaši. Ko me ne bude dirao, neću ga dirati, ali možda Terza jer svi znaju koliko je on bio zaljubljen u mene - rekla je Ana.

Bivša zadrugarka je otkrila kako bi izgledalo njeno suočavanje sa Anitom i da li će raskrinkati sve njene laži:

- Naravno! Hipotetički ako budem ušla, ja ću reći sve ono što je izašlo napolju i reći ću da je sve istina i ništa neću slagati. Apsolutno nikakav kontakt ne želim sa tom devojkom jer je ona jedan ološ koji iznosi laži o meni - rekla je Ana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.