ULAZI VEČERAS, A SUTRA VEĆ IZLAZI IZ PAROVA? NAJKONTRAVERZIJU učesnicu rijalitija OČEKUJE SUĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2020, 23:20

ULAZI VEČERAS, A SUTRA VEĆ IZLAZI IZ PAROVA? NAJKONTRAVERZIJU učesnicu rijalitija OČEKUJE SUĐENJE!

Šta se dešava?

Sledeća takmičarka koja je ušla u vilu Parova je zgodna plavuša Ilijana Vagić.

Ilijana večeras ulazi u vilu, ali će već sutra iz nje izaći! Razlog je naime suđenje na kome se mora pojaviti. Ilijana je poznata već svima iz sedme sezone Parova kao najkontraverznija učesnica do sada, koja je ispričala i par tragičnih životnih priča.

- Pozdrav za portal Srbija Danas. Oduševljena sam ovom prvom postavom. Ova ekipa koja je ovde je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << skroz okej. Svi smo različiti sa posebnom energijom...Ulazim kao zauzeta. Ne bih baš puno da otkrivam. Nadam se da ću se pokazati boljom nego u predhodnoj sedmoj sezoni u kojoj sam izdržala do kraja. To je bio moj prvi ulazak u Parove - izjavila je Ilijana.

Na pitanje da li je u braku ili je u pitanju dečko, takmičarka je odgovorila da ne bi da komentariše svoj ljubavni život.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

OPLEO PO STANIJI DOBROJEVIĆ, A ULAZI U ZADRUGU 4: "Starleta koja je došla da pobedi i spletkari" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.