Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 22:53

ULAZI U ZADRUGU POD POSEBNIM USLOVIMA! Aca Bulić o dogovoru sa produkcijom: "Skloniću Zvezdana od nje!"

Svi čekaju da vide taj susret pred kamerama!

Bivša žena Zvezdana Slavnića, Ana Ćurčić dobila je pismo u "Zadruzi", pa je počela da skače od sreće zbog iznenađenja koje je čeka! Kako prenose domaći mediji, na dan Vaskrsa u Belu kuću trebalo bi da uđe njen bivši dečko i prijatelj Aca Bulić, a pre praznika joj je poslao pismo u kom joj je uputio reči podrške. Kako su se oni u spoljnom svetu zvali Popaj i Oliva, Bulić je podsetio Anu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj i dalje čuva leđa, te i da glavni deo poklona tek stiže u Šimanovce.

- Kada suza krene, pomisli na svoje najmilije. Glavna čestitka stiže sledeće nedelje - pisalo je u pismu koje Bulić nije potpisao imenom i prezimenom, a nakon što je Ana pročitala ove reči počela je da plače i da se smeje u isto vreme jer je znala da se radi o Aci.

Kako prenose domaći mediji, Bulić je u dogovoru s produkcijom dobio mogućnost da nakratko uđe na imanje da bi se pozdravio i ispričao sa Anom, ali mu neće biti dozvoljeno da unosi bilo kakve informacije iz spoljnog sveta.

- Aci je produkcija dozvolila da uđe nakratko u rijaliti. U vreme praznika svako od zadrugara po protokolu ima pravo da se vidi s najmilijima. Svako obično dobije do 15 minuta vremena, a zbog haosa koji Ana proživljava zbog afere Zvezdana Slavnića svi njeni kod kuće su bili za to da Aca bude taj koji će da uđe u rijaliti da bi joj dao vetar u leđa. Znali su svi da, kad Ana bude videla Acu, će se osećati zaštićeno i da će joj prijati njegovo društvo. Svi znaju da će Zvezdan da se zaledi kad vidi Bulića, on će sigurno da mu se obrati, tako da će sigurno da bude zanimljivo za gledanje - kaže izvor i dodaje:

- Ana i Aca su se napolju zvali Popaj i Oliva. Čim je videla to u pismu, znala je da se radi o Aci. Kad mu bude pala u zagrljaj, biće kao nova! Ima da zaboravi i Zvezdana i Anđelu!

Novinari su pozvali Acu da bi proverili ove informacije, a on je potvrdio da Ani sprema iznenađenje.

- Znate da ne smem da iznosim detalje, ali mislim da će Ani svaki znak pažnje od mene da znači. S njom ću da provedem Vaskrs i ujedno ću da sklonim Zvezdana od nje. Hoću da zna koliko podršku ima napolju i to će da joj pomogne da ostane svoja do kraja i istera svoju priču. Ona je heroj i treba da zna da smo svi napolju ponosni na nju - poručio je Bulić.

Kuma Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, otkrila je ranije da je Aca Bulić kupio prijateljici roleks od 20.000 evra, a kako prenose domaći mediji, on će sat da joj uruči kad za Vaskrs uđe na imanje.

- Taj roleks koji je Aca kupio Ani ima veliko značenje. Neću otkrivati koja priča se krije iza svega toga, ali saznaće se vrlo brzo. Oni su bili zajedno pre 30 godina i mnogo mi je drago što su ostali u dobrim odnosima. Posle svega što su prošli zajedno prelepo je da se odnos nije ugasio. Aca je veliki gospodin, to je pokazao milion puta. Njegov ulazak neće biti šok samo za Anu, već i za Zvezdana, koji će pokunjeno da se skloni čim ga bude ugledao na vratima - rekla je kuma.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.