ULAZI U ELITU DA PREVARI SUPRUGU?! Poznati zadrugar otkrio svoju taktiku: To je džoker za finale!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 07:56

ULAZI U ELITU DA PREVARI SUPRUGU?! Poznati zadrugar otkrio svoju taktiku: "To je džoker za finale!"

Najavio buru!

Zvanično saopštenje Velikog šefa bilo je da "Elita" počinje u nedelju 3. septembra, ali on se iznenada predomislio i najavio da veliki spektakl počinje sutra, što je na Instagram profilu potvrdila i Milica Mitrović.

Odluka je, kako navode čelnici, doneta zbog nestrpljenja publike. Verni gledaoci su želeli da rijaliti počne sutra, a ne u nedelju, da bi mogli da prate veliko otvaranje celu noć jer je ponedeljak radni dan, pa ne bi mogli - >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi se dalje.

Učesnici "Elite" su sa oduševljenjem prihvatili novi datum, a burnu sezonu, pre svih, najavio je Marko Janjušević Janjuš, te istakao da u ovoj sezoni neće biti veran supruzi Eni. Kako je Janjušev prijatelj otkrio za "Republiku", bivši košarkaš će ovoga puta prevazići samog sebe, jer je rešio da se opusti u svakom smislu.

- Bio sam s Janjušem u šopingu za "Elitu" i tada mi je rekao da ovoga puta ulazi da se zeza i muva devojke, pošto samo tako može da dođe do prvog mesta. Shvatio je da mu je to džoker za siguran ulazak u finale. Znam da voli Enu i uvek će je voleti, ali voli da švrlja, dobro ga znam - kaže Janjušev prijatelj i otkriva šta mu je bivši košarkaš rekao pre ulaska u rijaliti:

- Sviđa mi se što ulazi pozitivan unutra, ovako mi je rekao: "Da li mi veruješ ako ti kažem da ću opet da prevarim ženu unutra. To ima da bude bum! Preljubnika koliko hoćeš, narod to voli, pa ću ih pozvati da glasaju za mene. Samo ću da se sprdam. Prošlu sezonu sam bio dobar i ništa nisam uradio. Ljudi ne vole verne. Ti znaš da Enu najviše volim, ali ovo će da bude sprdnja" - navodi izvor za Republiku.

S druge strane, dosta se spekulisalo o tome ko će se naći u novoj sezoni, pa će se u Belu kuću, pored dobro poznatih lica, useliti i neki rijaliti-igrači koji koji su se takmičili u istom formatu na drugim televizijama. U ovoj sezoni gledaćemo nastavak priče Miljane Kulić, pa ostaje da vidimo u kakvom će odnosu ostati s bivšim dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom, koji je takođe odavno u pregovorima da uđe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.