ULAZI SA NJIM U ZADRUGU 6? Lepi Mića u bezobraznoj akciji sa mlađom devojkom na bazenu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2022, 16:39

ULAZI SA NJIM U "ZADRUGU 6"? Lepi Mića u bezobraznoj akciji sa mlađom devojkom na bazenu! (FOTO)

"Stari vuk je još u punoj snazi!"

Bivši i konstantni učesnik rijalitija "Zadruga", Lepi Mića ne menja dobre stare navike ni nakon izlaska iz popularnog TV formata.

Nekadašnji stanovnik luksuznog zdanja u Šimanovcima poznat je po tome da uskače u bazen u toku svih godišnjih doba, pa je i ovaj vreli letnji dan iskoristio da se okupa u bazenu na Tašmajdanu.

Ekipa portala Srbija Danas.com spazila je Miću da nakon relaksirajućeg kupanja odmara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uz nepoznatu mladu devojku.

Sudeći po prizoru koji smo zatekli, bila je neutešna, a stari vuk je odlučio da joj se nađe, te je došlo i do suptilnog pipkanja.

Devojka se obratila Lepom Mići za pomoć. Od prve sezone pasionirano prati ovaj format, pa je iskusnog igrača zamolila da je 'progura' u narednu sezonu.

Da li će se bivši zadrugar biti vešt u pregovorima sa produkcijom, kao što je vešt sa nežnostima (sudeći po fotografijama), ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.