ULAZI DA NAPRAVI HAOS, SPREMNA JE NA SVE! Ulazi poznata vatrena devojka, mnogima NEĆE BITI DOBRO?

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Sep.2023, 06:30

"ULAZI DA NAPRAVI HAOS, SPREMNA JE NA SVE!" Ulazi poznata vatrena devojka, mnogima NEĆE BITI DOBRO?

A evo i ko je ona!

Večeras je na imanju u Šimanovicma pored emisije "Pitanja novinara" zakazano i vanredno izbacivanje, a kako "Republika" saznaje, deo rijalitija postaće i izvesna Tamara Glavonjić, atraktivna tiktokerka.

Tamara (29) je veoma aktivna na društvenoj mreži TikTok, na kojoj broji skoro 600.000 pratilaca.

Večeras će, kako otkriva izvor za pomenute medije, ući u rijaliti i napravi pravu pometnju među jačim polom, ali i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << devojkama, kojima neće biti svejedno kada je budu ugledali na vratima Bele kuće.

A post shared by Tamara Glavonjic (@tamara.tt94official)

- Tamara ulazi da pravi haos! Spremna je na sve i nema dlake na jeziku, pokazaće odmah da sa njom nema zezanja. Voli da se šali i pravi zavrzlame, mislim da će se gledaocima to dopasti. Zaljubljive je prirode, tako da ja ne otpisujem i da joj se nešto desi pred kamerama, ali ko zna, nikad se ne zna sa njom šta može da bude... Nepredvidiva je, vatrena, brzo plane, to je sigurno - istakao je izvor za "Republiku".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.