ULAZE U ZADRUGU 5: Nadica Zeljković i Kija Kockar tražile posebne uslove od Mitrovića? (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2021, 22:59

ULAZE U "ZADRUGU 5": Nadica Zeljković i Kija Kockar tražile posebne uslove od Mitrovića? (VIDEO)

Pobednice spremne za još jednu pobedu?

Ove noći počinje peta sezona rijalitija "Zadruga", a ekipa portala Srbija Danas.com prati događaje u Šimanovcima iz minuta u minut.

Verna publika popularnog TV formata je u danima za nama imala priliku da na našem portalu sazna ko su novi, pažljivo birani učesnici, finalne sezone ''Zadruge'' (svi detalji OVDE).

- Večeras ulazi čak 60 takmičara, a 40 je kreveta. Ko će dobiti krevet, a ko morati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se snađe do prvih izbacivanja... Videćemo, biće veoma "gužvasto" večeras - istakao je vlasnik i direktor TV "Pink" Željko Mitrović i najavio pravu pometnju u startu.

Pobednica četvrte sezone "Zadruge" Nadica Zeljković otvorila je poslednje izdanje popularnog TV formata, pa je odgovarala na pitanja okupljenih medija.

Na pitanje da li će ući u petu sezonu Kijina majka šaljivo odgovara:

- To je tajna (smeh)! - pa dodaje da postoji mogućnost da se ona i ćerka opet takmiče u "Zadruzi":

- Uvek ima šanse. Zašto ne bi, a s druge stane, zašto bi ulazile - odgovara nam Nadica.

Koji uslovi moraju da se ispune da bi majka i ćerka pobednice ušle u poslednje izdanje "Pinkovog" rijalitija pogledajte u snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

FIZIČKI OBRAČUN NA KAPIJI ZADRUGE - Dejan i Dalila u ŽESTOKOM SUKOBU sa Irmom: "Čekamo J*JARE!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Sep.2021

Odmah haos!..Ove noći počinje peta sezona rijalitija "Zadruga", a ekipa portala Srbija Danas.com prati događaje u Šimanovcima iz minuta u minut...Verna publika popularnog TV formata je u danima za nama imala priliku da na našem portalu sazna ko su novi, pažljivo birani učesnici, finalne sezone...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

"NISAM HTELA DA UĐEM U ZADRUGU!" Miljana Kulić OTKRILA: "Da ispoštujem UGOVOR, od mene se ništa ne očekuje!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Sep.2021, 01:53

"Zainatila sam se jer sam primorana da uđem!"..Ove noći počinje peta sezona rijalitija "Zadruga", a ekipa portala Srbija Danas.com prati događaje u Šimanovcima iz minuta u minut...Verna publika popularnog TV formata je u danima za nama imala priliku da na našem portalu sazna ko su novi, pažljivo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.