UKRAO SAM JOJ LIČNU KARTU IZ NOVČANIKA, NIJE HTELA DA MI DA BROJ! Miljan otkrio kako je upoznao svoju suprugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Maj.2023, 17:29

"UKRAO SAM JOJ LIČNU KARTU IZ NOVČANIKA, NIJE HTELA DA MI DA BROJ!" Miljan otkrio kako je upoznao svoju suprugu

"Na stepenicama sam je zagrlio i osetio nešto što nikad nisam i i dan danas kad zagrlim idiota osetim to."

Miljan Vračević, sedeo je sa zadrugarima i ispričao kako je uoznao svoju sadašnju suprugu, a svi znamo koliko je vezan za svoju porodicu pa čak i emotivan kada se pokrene tema.

Miljan je otkrio da njegova supruga nije htela da mu da broj telefona, te je on ukrao njenu ličnu kartu kako bi došao do nje.

- Ja sam ženu upoznao u >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nekoj diskoteci, ukrao joj ličnu kartu da vidim gde živi jer nije broj htela da mi da. Iz novčanika sam joj izvukao ličnu kartu, na stepenicama sam je zagrlio i osetio nešto što nikad nisam i i dan danas kad zagrlim idiota osetim to.

- Pre bih poginuo nego da ona slomi nogu. Ona je rodila meni dvoje dece i prihvatila moje dvoje - rekao je Miljan.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.