UKRALA SAM MU KOLA! Ivana poslala PAPIRE U ZADRUGU, a evo šta se pre DESILO! Ša PREPLAŠEN za imovinu (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2021, 18:19

"UKRALA SAM MU KOLA!" Ivana poslala PAPIRE U ZADRUGU, a evo šta se pre DESILO! Ša PREPLAŠEN za imovinu (FOTO)

Bila mu je podrška i oslonac, a sada je sve PUKLO!

Aktuelna vlasnica frizerskog salona i supruga Nenada Aleksića Ša, Ivana Aleksić, ovih dana je u centru pažnje svih medija, nakon što je javno prevarena pred milionskim auditorijumom.

Njen i dalje zakoniti suprug ušao je u novu vezu sa zadrugarkom Tarom Simov i od tada je tražio advokata da podnese papire za razvod.

Lepa Ivana se putem Instagram lajva oglasila o celom slučaju, šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rekla možete pročitati OVDE.

Ono što je Ša izgleda zaboravio, jeste da je Ivana bila njegova najveća podrška tokom života, ali i u prošloj sezoni rijalitija "Zadruga".

Aleksićka se jednom čak i pojavila na imanju u Šimanovcima i to ne onda kada je došla da poseti svog dragog pred kamerama, već drugom prilikom (pogledajte OVDE), što je podelila jednom prilikom i na svoj Instagram stori.

Malo smo skrolovali po njenom profilu i naišli pregršt zajedničkih uspomena, a jednom prilikom je Ivana "ukrala" Šaov automobil i provozala krug.

Pogledajte rezultate

- Ukrala sam mu mezimca - napisala je Aleksićka na fotografiji na kojoj se vidi kako vozi njegova kola.

Da li ih i dalje koristi, ostaje da saznamo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.