UKIZAM NE POSTOJI, BLAM ME JE... Zvezda TiKToK-a Uki Q progovorila o bizarnom trendu koji se vezuje za njeno ime

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Mar.2021, 19:36

"UKIZAM NE POSTOJI, BLAM ME JE..." Zvezda TiKToK-a Uki Q progovorila o bizarnom trendu koji se vezuje za njeno ime

Jedan od fanova ju je podržao i stao na njenu stranu nakon pisanja da je ona kriva jer neka bolesna deca pale ikone. UkiQ mu je odgovorila i podelila sa njim svoje razmišljanje na tu temu.

Popularna tiktokerka Una (Uki Q) odgovarala je na pitanja fanova na Instagramu, gde se dotakla tzv. "Ukizma" i osuda sa kojima se suočila zbog toga.

- Što je najtužnije to više nisu samo kidare, već i odrasli, dokoni i neinformisani ljudi... Sve ide iz kuće na normalno vaspitano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dete o kome roditelji vode računa. Ne može niko na ovom svetu uticati da uradi tako nešto strašno i bezobrazno... Ali uvek je najlakše okriviti tamo neku osobu...to sam danas ja, sutra će biti neko drugi - navela je ona i objavila svoj crtež Svetog Save, koji je svojevremeno uradila.

UkiQ je takođe dobila molbu od pratioca da napiše da ukizam ne postoji, jer je njena drugarica izjavila da neće više verovati u Boga. Tiktokerka je to učinila i istakla da ne postoji.

- Iskreno me blam što je moje ime upetljano u tako nešto. Fuj, to je dečija izmišljotina koja je uzela zamaha jer se digla velika prašina oko toga umesto da se u startu izignorisalo verujem da ne bi ni došlo do ovoga... I vrlo je jasno da osoba koja je to smislila nije moj fan, već neko ko me doslovno mrzi i zna da će mene ljudi smarati i teretiti za to... - objasnila je i dodala:

- Bukvalno ne znam da li da se smejem ili da plačem - dodala je ona.

Ukizam je  trend na TikToku koji se predstavlja kao "nepriznata vera" u koju pretežno "veruju deca", tačnije veruju u Unu Kablar poznatu Tiktokerku. Za ovu pojavu koju na mrežama nazivaju vera, se sumnja da je znatno proširena na balkanskom područuji ali i šire.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.