UHVATILI SMO STEFANA KARIĆA SA DEVOJKOM! Atraktivna crnka pored njega - ovo je hteo da sakrije od očiju javnosti

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 17:52

UHVATILI SMO STEFANA KARIĆA SA DEVOJKOM! Atraktivna crnka pored njega - ovo je hteo da sakrije od očiju javnosti

Uživa u sunčanom danu pored bazena!

Nataša Šavija optužila je Stefana Karića da ju je pretukao, a on je zbog ove prijave proveo skoro mesec dana u pritvoru.

Šavija je dala izjavu, a zatim je Stefan pušten da se brani sa slobode. Proces je u rukama nadležnih organa i obe strane treba da dokažu šta se te noći desilo.

Insident se dogodio na svadbi na koju su zajedno došli. Starleta je izjavila da joj je Stefan naneo telesne povrede i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da joj je polomio jagodičnu kost. Nataša je zbog povreda morala da se operiše i njen oporavak i dalje traje.

Nataša je izjavila za domaće medije da joj je krivo što Stefan uživa u slobodi, izlazi po klubovima i provodi se, dok se ona oporavlja od povreda.

Ekipa portala Srbija Danas je danas uslikala Stefana Karića kako uživa pored bazena. Njemu je društvo pravila jedna devojka. 

Stefan nije skidao osmeh s lica dok je razgovarao sa atraktivnom crnkom.

Devojka je posle nekog vremena otišla, a Stefan je nastavio da se druži sa drugarima.

Stefan koji je inače aktivan na društvenim mrežama, nije kačio nijednu fotografiju ni snimak sa bazena. Ovo druženje sa atraktivnom crnkom i drugarima je želeo da sakrije od očiju javnosti. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.