UHVATIĆE GA NA DETE! Anđela skovala TAJNI PLAN da zadrži Zvezdana Slavnića - Ne bira sredstva?

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jan.2023, 12:43

UHVATIĆE GA NA DETE! Anđela skovala TAJNI PLAN da zadrži Zvezdana Slavnića - Ne bira sredstva?

Lukava igra

Nakon što su se Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić prepustili strastima i imali odnose, iako je zadrugarka čvrsto stajala pri stavu da to neće prirediti sebi niti svojoj porodici, fanovi rijalitija "Zadruga 6" tokom sinoćne smisije Pitanja gledalaca, nisu propustili priliku da ovu temu istaknu u prvi plan.

Ne samo da su gledaoci jedva dočekali ovu priliku, već i sami zadrugari, koji su pohrlili da Anđelu stave na stub srama.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Zadrugari su razapeli Anđelu zbog toga što je uradila ono zbog čega je morasilala i osuđivala svoje cimerke, a između ostalog, optužili su je i da je imala odnose samo da bi zadržala Slavnića, kao i da će to pokušati da uradi preko trudnoće.

Da li je Anđeli ovo bilo na umu i da li će zaista igrati na ovu kartu, ostaje nam da vidimo u budućnosti. Vreme će pokazati. Jedno je sigurno, nova rijaliti beba bi bila prava radost u Beloj kući.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"TVOJE RODITELJE JE SRAMOTA, TAKAV JE CRNOGORSKI MENTALITET": Anđela se gušila u suzama dok su Zvezdan i Marija pričali o njenom intimnom činu

Izvor: Blic, 19.Jan.2023

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" potegla se tema o intimi Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.