UHVAĆENI NA GOMILI?! Aleks i Janjuš proveli noć u apartmanu - NASTAO HAOS! Maja digla celu ulicu na noge

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Avg.2021, 20:27

UHVAĆENI NA GOMILI?! Aleks i Janjuš proveli noć u apartmanu - NASTAO HAOS! Maja digla celu ulicu na noge

Ovo se krilo.

Ekipa jednog dnevnog lista posetila je to etno-selo, gde su komšije iz ulice koja se nalazi tik uz ovaj kompleks otkrile ono što su zadrugari pokušali da sakriju od medija.

Jedna komšinica, koja nije želela da se fotografiše, iznervirano je rekla da od bivših zadrugara ne može da se živi.

- Dobro je da se neko setio da dođe od novinara ovde. Stalno pominju naše etno-selo u "Narod pita", a niko da dođe da čuje šta je istina. Ovde >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema ko od njih nije dolazio, neki samo na ručak, ali većina ovde bude i po nekoliko nedelja.

Pre odlaska u Crnu Goru video sam Janjuša i Aleks, bili su u apartmanu nekoliko dana, oni su u šemi sigurno. Posle dan-dva od kada su došli, videli smo i Maju. Tu je izbio haos, ona je vikala, pretila im da će da ih prebije, tako da su bukvalno pobegli od nje, a Maja je ostala još nekoliko dana, vozila je kvad tu po kraju - priča Peđa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.