UHVAĆENI NA DELU! On ih VIDEO i shvatio SVE! Špijunirao ih u izolaciji, sada je sve JASNO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018, 08:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UHVAĆENI NA DELU! On ih VIDEO i shvatio SVE! Špijunirao ih u izolaciji, sada je sve JASNO! (VIDEO)

Gde ima dima, tu ima i vatre?

U "Zadruzi" već nekoliko nedelja postoji sumnja da se nešto dešava između Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića, dok njegova verenica Aleksandra Subotić zbog toga prolazi kroz pakao. Nekoliko zadrugara sinoć je sedelo u pabu i raspravljalo o ovoj situaciji, i zaključili su da ove glasine ne kruže slučajno.

- Šta ćeš ti, Luno, tamo gde si smatrana sumnjivom osobom? Beži odatle! Šta ćeš neprekidno sa Davidom? Ona uživa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u tome da bude spominjana! Ona uživa u tome! A ova devojka, Aleksandra, ne zna gde udara od ljubomore i posesivnosti - rekao je Lepi Mića.

ŠOK! Luna priznala: "David i ja smo se poljubili u usta! Zaljubljena sam!"

- Pa, ne postavljaju spolja slučajno ta pitanja! Vidi se da oni idu zajedno non-stop, da non-stop pričaju! Daju povod! - rekla je Matora, a onda se ponovo oglasio Mića koji je šapatom otkrio šta je video pre neki dan u izolaciji:

- Njih dvoje su se non-stop gledali! Non-stop je radila dijagonala! Nemanja je bio tu samo paravan! - ispričao je Mića, koji smatra da je ovaj prizor apsolutni dokaz da se između Lune i Davida zaista nešto događa.

Pogledajte rezultate

Ceo razgovor zadrugara poslušajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.