UHVAĆENI! Car ponovo pisao TAJNU PORUKU Pauli! Uputio joj NEVEROVATNE reči: Znam da si... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Apr.2021, 10:42

UHVAĆENI! Car ponovo pisao TAJNU PORUKU Pauli! Uputio joj NEVEROVATNE reči: "Znam da si..." (FOTO)

Ne smiruju se!

Kao što je i poznato, Filip Car i Paula Hublin često komuniciraju pismima u Zadruzi, iako znaju da je to zabranjeno. To se desilo i kada je Filip bio nominovan za izbacivanje. On je tada napisao pismo Pauli, a Pink.rs je došao u posed slike pisma, na kojoj se tačno vidi da on ponovo priznaje svoje emocije prema njoj i otkriva da će se zbog nje promeniti.

- Pokazaću ti gde su mi sve stvari, nedelju ako odem, spakuj ih sve. Sa pravom se ljutiš, radim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sve konta od onoga što bi trebalo, i hranim ove avetinje svojim postupcima! Nikada nikoga nisam slušao, i radi nikoga se nisam menjao, nego bi u inat bio još gori, ali zbilja ću ovaj put probati radi tebe jer te voliml i zanm da si u u pravu - glasilio je Carevo pismo Pauli.

Podsetimo ovo nije prvi put da su njih dvoje pisali poruke jedno drugom:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.