UHVACENA U LAŽI!? Luna JAVNO priznala SVE o NOĆI sa Gastozom - Miljković UZVRAĆA: PRESPAVAO SAM KOD...

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Maj.2020, 16:39

UHVACENA U LAŽI!? Luna JAVNO priznala SVE o NOĆI sa Gastozom - Miljković UZVRAĆA: "PRESPAVAO SAM KOD..."

Ovo niko nije očekivao...

Voditelj Milan Milošević postavio je prvo pitanje u emisiji ,"Pitanja gledalaca" Luni Đogani, da otkrije zbog čega je lagala o kontaktu sa Nenadom Gastozom Sinđelićem kada je ušla u "Zadrugu", govoreći da nije imala, a ispostavilo se na kraju da jeste.

- Nisam poslala snimak, nego sam tad zvala mamu, čule smo se, Ilija i ja smo pričali, ona nije znala ni gde sam, ni sa kim sam. Ja sam imala kontakt sa njim, a on je uradio kako je hteo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - otkrila je Luna.

- Marko, u "Zadruzi" si branio ljubav i istinu, a sad laž i prevaru, lažete više od Ermine i Čolaka za vašu vezu - bila je konstatacija.

- Mi smo rekli sve kako je bilo, glupo mi je da kažem, videli smo se kad je bila slava. Ja sam prespavao kod Lune, tad se nismo pomirili, bili smo u raskidu, a šta je dalje bilo, pomirili smo se 14. januara, tajno, da niko ne zna - rekao je Marko.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.