UHVAĆENA U DEBELOJ LAŽI! Aleks ipak nabila rogove Filipu Caru? Nevešto se brani nakon iznetog dokaza

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Mar.2023, 18:02

UHVAĆENA U DEBELOJ LAŽI! Aleks ipak nabila rogove Filipu Caru? Nevešto se brani nakon iznetog dokaza

Nikolićeva ne zna gde udara.

Tokom misije "Pitanja gledalaca",  voditeljka Dušica Jakovljević pročitala je pitanje Maji Marinković:

- Da li stvarno misliš da iko može da ti poveruje da je Aleksandra toliko glupa da u kazinu namiguje Janjušu. Lepo si nas zasmejala, Aleks da je htela bila bi sa Janjušem.

- Nisam želela da komentarišem tu temu, ali ja uvek iznesem svoj stav i mišljenje. Uočila sam situaciju koju sam iskomentarisala sa Necom. Ja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << baš iz razloga da ne ispadne da radim anmerno nisam želela da se nadovezujem na temu dok se nisu upalili. Jasno je Ognjen pitao da li bi ušla u vezu sa Zvezdnom ili Janjušem i ona je rekla, a mogla je da izbegne. To je moje mišljenje. Svaklo je krojač svoje sudbine - rekla je Maja.

- Mislim da je Janjuš sinoć, kao i ja da nijedne sekunde nisam namigivala niti me on zanima u tom smislu. Nas dvoje ni nemamo komunikaciju kad sam ja sa Filipom. Nemam potrebe da se pravdam, mislim da je jasno ko me zanima i kome sam posvećena, a i Janjuš mu je potvrdio da ga nisam gledala i namigivala. Ognjen je rekao da mora da se odgovori, a ja sam izabrala i rekla da ne bih bila ni sa jednim, ni sa drugim - rekla je Aleks.

- Laž, bilo je pitanje: "Janjuš ili Zvezdan", ona je pitala da li mora da se odgovori i on je rekao: "da" i ona je rekla: "Janjuš jer mi se ne sviđa Zvezdanovo ponašanje" - rekla je Maja.

- Pogled u ogledalo kaže Maja. Što se Aleks tiče niti mi je namigivala, kad nije bila sa Filipom imali smo normalan odnos, ništa specijalno. Niti bi ona bila sa mnom, niti bih bio ja sa njom. Od toga nema nitša i ne znam šta devojka (Maja) hoće da postigne sa tim, da li je to neka nemoć - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.