UHVAĆENA KAKO BESNI PO BEOGRADU: Nakon raskantavanja sa Bilalom, Maja uzrujano bežala od objektiva pa uradila ovo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 19:46

UHVAĆENA KAKO BESNI PO BEOGRADU: Nakon raskantavanja sa Bilalom, Maja uzrujano bežala od objektiva pa uradila ovo!

Sve je usnimila kamera!

U medijima je odjeknula vest da su se Maja Marinković i Bilal Brajlović posvađali, što je potvrdila činjenica da je Maja izbrisala sve zajedničke fotografije sa njim na društvenoj mreži i uklonila ga iz liste pratilaca. Njih dvoje su definitivno stavili tačku na odnos i odlučili da svako krene dalje svojim putem.

Maja je uhvaćena od strane fotografa na ulicama Beograda kako se skriva od javnosti i bliceva fotoaparata. Vidno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uzrujana i uznemirena.

Ne bih preterano komentarisala tu temu, ja sam trenutno u Beogradu. On je dobar dečko, ne želim ništa loše da kažem za njega, ali mi smo dva sveta, nismo se pronašli u nekim stvarima, ne bih ulazila u detalje - izjavila je tokom današnjega dana Maja.

Maja je uhvaćena na ulicama prestonice - Beograda, a bila je vidno besna, neraspoložena i uzrujana zbog raskida. Svi prolaznici su se pitali šta joj je, ali ako uzmemo u obzir njen raskid, prekid veze sa Bilalom Brajlovićem, onda su sve stvari dosta jasnije. Užurbano je uletela u vozilo u nameri da se skloni.

Bilal se takođe oglasio putem svog Instagram profila i rekao:

- Ne zovite me, na ovu temu se neću oglašavati. Želim joj sve najlepše, volim je ali je kraj. Više ovo ne komentarišem - napisao je Bilal na snimku na kojem se on i Maja grle tokom učešća u Zadruzi.

Kao što smo na samom početku ovog članka napisali, Maja je pokušala da se skriva od paparaca i očiju javnosti, a u nastavku pogledajte šta je fotografisano.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.