UHVAĆEN U ŠIMANOVCIMA - TAJNI RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM? Bivši zadrugar u pregovorima za POVRATAK u rijaliti?

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 20:55

UHVAĆEN U ŠIMANOVCIMA - TAJNI RAZGOVOR SA PRODUKCIJOM? Bivši zadrugar u pregovorima za POVRATAK u rijaliti?

Uhvaćen!

Stefan Šebez, bivši rijaliti učesnik "Zadruge", sinoć je uslikan u Šimanovcima.

Srbija Danas paparaco ga je fotografisao ispred rampe, gde takmičari ulaze i izlaze iz Bele kuće.

Kako izgleda na fotografiji, on je čekao Alena Hadrovića, koji je došao po Maju Marković, koja je sinoć izbačena iz rijalitija.

Međutim, kako se vidi na fotografiji morao je da sačeka ispred dok Markovićeva izađe sa stvarima, u čemu joj je pomogao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Alen.

Šebez se stalno oglašava na svom Instagram nalogu, gde svi njegovi fanovi traže njegov povratak u Imaginarijum, a kako je naš paparaco hvatio Šebeza, pomalo je bio iznenađen svetlima našeg blica.

Da li je on došao na razgovor sa produkcijom povodom povratka u rijaliti i da li možemo očekivati da će se vratiti u baražu, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Stefan je u intervjuu za Srbija Danas rekao da bi se vratio u Zadrugu, te da bi se ponašao isto, ali da bi više pažnje posvetio Jovani Ljubisavljević, koja je tamo bila jedna od njegovih boljih drugarica.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.