UHVAĆEN! Dušku Tošiću je ISTEKLA ZABRANA PRILASKA KARLEUŠI - fudbaler se sada odlučio na OVAJ KORAK (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 23:55

UHVAĆEN! Dušku Tošiću je ISTEKLA ZABRANA PRILASKA KARLEUŠI - fudbaler se sada odlučio na OVAJ KORAK (FOTO)

Evo gde se trenutno nalazi

Fudbaleru Dušku Tošiću istekla je zabrana prilaska supruzi Jeleni Karleuši, koja ga je navodno za Božić prijavila za porodično nasilje, piše Kurir.

Njemu je prvo bila izrečena zabrana od 48 sati, a potom je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo da mu se zabrana produži u trajanju od 30 dana.

Kako navodi pomenuti medij, sud je prihvatio predlog o isteku zabrane prilaska, a sada se čeka izveštaj Centra za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << socijalni rad i izjava oštećene.

Za to vreme, poznati fudbaler rešio je da napusti Srbiju. Duško je trenutno u Istanbulu, odakle je danas objavio Instagram priču.

Tošić je snimao prelepi pogled na grad i galeba koji je bio u njegovoj blizini.

Jelena se danas nije oglašavala ni u medijima, ni putem društvenih mreža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.