PRIVEDENI TIKTOKER snimio VIDEO O MASOVNIM UBISTVIMA: Bio je fin dečko iz komšiluka a onda je usledio obrt

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2023, 15:48

PRIVEDENI TIKTOKER snimio VIDEO O MASOVNIM UBISTVIMA: Bio je fin "dečko iz komšiluka" a onda je usledio obrt

Ovo je malo ko znao...

Mladi tiktoker Marko Arsenijević koji je široj publici poznatiji kao Arsaovde, navodno je priveden zbog sumnje, kako pišu pojedini mediji, da je izvršio nasilje u porodici.

Domaći mediji bruje o ovoj vesti, budući da smo u jeku žalosti za žrtvama masovnih ubica koji su počinili nezapamćene zločine u Beogradu i okolini Mladenovca.

Arsa je miljenik devojčica i prate ga mladi ljudi širom Balkana, te je ova vest poprimila opšti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << značaj i ne treba čuditi razlog što puni novinske stupce.

Marko se inače nedavno osvrnuo i na pomenute tragedije u OŠ "Vladislav Ribnikar" i Duboni u okolini Mladenovca, te izjavio saučešće porodicama i iskazao tugu koju oseća. VIDEO POGLEDAJTE OVDE.

Uzor je mnogima kao što smo već pomenuli, te je zavladao pravi šok i neverica među svima koji znaju za njega i koji prate njegov rad.

Kako će se ovaj slučaj nadalje odvijate, ostaje nam da ispratimo.

Opširnije uskoro.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.