UHAPŠENE DVE OSOBE NAKON PUCNJAVE na nastupu Aleksandre Prijović! Istraga U TOKU, ovo su novi detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 16:48

UHAPŠENE DVE OSOBE NAKON PUCNJAVE na nastupu Aleksandre Prijović! Istraga U TOKU, ovo su novi detalji

Prija se još uvek nije oglasila povodom ovog nemilog događaja!

Pevačica Aleksandra Prijović održala je nastup u Mostaru, a kako prenose bosanski mediji, u klubu u kom je nastupala došlo je do pucnjave. Kako je i  potvrdioi za medije MUP HNŽ, pucano je iz pištolja, a policija je na terenu izvršila uviđaj.

Prema najnovijim infomacijama, počeo je uviđaj, sprovodi se kriminalistička istraga, a dve osobe su uhapšene.

- U 1.50 sati u jednom ugostiteljskom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objektu u Blagaju, južno od Mostara, došlo je do upotrebe oružja. Dve osobe su uhapšene i počeo je uviđaj i sprovodi se kriminalistička istraga - kazao je portparol MUP-a HNK Ljudevit Marić za "Avaz".

Aleksandra i članovi njenog tima se još uvek nisu oglasili povodom ovog incidenta, a na pevačicom Instagram profilu osvanulo je nekoliko snimaka koji su nastali pre ovog nemilog događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.