UGROŽENO ZDRAVLJE STOJINOM SUPRUGU!? Pevačica van sebe, jako je zabrinuta da ga ne izgubi

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 23:09

UGROŽENO ZDRAVLJE STOJINOM SUPRUGU!? Pevačica van sebe, jako je zabrinuta da ga ne izgubi

Probada ga u grudima.

Pevačica Stojanka Novaković Stoja je u poslednje vreme konstantno zabrinuta za zdravlje svog supruga Igora.

Naime, on joj se u par navrata žalio da ga probada u grudima i ona od tada nema mira. Moli ga da ode kod lekara i da se ne igra sa životom.

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

- Stoja je u panici od kad joj je Igor saopštio da se ne oseća dobro. Požalio joj se na propadanje u grudima - priča izvor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dodaje:

- Stalno mu ponavlja: "Ako te izgubim, neću moći bez tebe, ti si mi sve. Ne smeš da se nerviraš i sekiraš to utiče na tvoje srce" - prepričava izvor i dodaje:

A post shared by S T O J A (@stoja_institucija)

- Igor je uverava da nema razloga za brigu i da je probadanje trenutno stanje koje mu se dogodilo usred velikih vrućina, ali ona ipak insistira da on sve proveri za svaki slučaj. Vole se i jedno je drugome bitno da imaju mir. Igor je pevačici u svemu desna ruka, tako da je jasno zbog čega Stoja brine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.