Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UGLEDAO BIVŠU DEVOJKU I PREBLEDEO: Đekson nije mogao ni da sanja OVAKAV PRIZOR! (VIDEO)

Stranci su tokom čitavog dana obilazili Belu kuću zadrugara, ali na Nemanju Đerića Đeksona najveći utisak ostavila je poseta bivše devojke. Čim ju je ugledao, reper je momentalno izgubio boju od šoka. Andrijana se, pak, nasmejala kada ju je ugledala, a da situacija bude još interesantnija, Đeksonova bivša Tijana Stojanović sedela je odmah pored vođe The post UGLEDAO BIVŠU DEVOJKU I PREBLEDEO: Đekson nije mogao ni da sanja OVAKAV PRIZOR! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

ZORANA SE VRATILA U ZADRUGU! Evo šta je prvo uradila kad je došla! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2018

Stranci i dalje posećuju Belu kuću, a kako su pomislili da posle Ace Živanovića, Save Džehverovića i novinarske ekipe u Zadrugu ući neko ko će ih na sličan način iznenaditi, ovoga puta svi su doživeli šok kada su ugledali zadrugarku koja je pre mesec dana napustila takmičenje. Zorana Stefanov...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.