UGLEDALA JANJUŠA na vratima Bele kuće: Ovako je Aneli reagovala, kad je mislila da je on ušao

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jan.2024, 12:51

UGLEDALA JANJUŠA na vratima Bele kuće: Ovako je Aneli reagovala, kad je mislila da je on ušao

Srce joj je zastalo na trenutak kada je videla da se nešto događa.

Marko Janjušević Janjuš napustio je "Elitu" zbog smrti brata Mihaila Janjuševića u decembru, a njegova rijaliti simpatija Aneli Ahmić ni do danas ne zna zašto je izveden iz Bele kuće i zašto ga još nema da se vrati. Većina ukućana misli da je zaglavio kod lekara, pošto se poslednjih dana žalio na jaku glavobolju i da se ne oseća dobro.

U međuvremenu Aneli ne prestaje da pati za njim, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jer su se bez objašnjenja razdvojili u jeku ljubavi, ali ona sve vreme predoseća da se dogodilo nešto posle čega više ništa neće biti isto.

Međutim, Aneli je tokom sastanka doživela šokantnu situaciju, a kamera je zabeležila njenu reakciju. Naime, njoj se u jednom trenutku učinilo kako Janjuša vidi na vratima Bele kuće, ali to ipak nije bio on već njena cimerka Tamara.

 - Ko je ono? Ja sam se prepala, j*bote... Tamara TikTok je - govorila je Aneli.

Ovaj momenat zabeležila je jedna njihova fan stranica, koja je to odmah podelila na svom profilu, kako bi svima dokazali Anelinu ljubav prema bivšeg košarkašu, kao i veliku želju da se on vrati u takmičenje.

- Mislila Janjuš na vratima -  napisala je ta stranica.

Inače, kasnije tokom dana Aneli je priznala svojim cimerima kako joj Janjuš non stop dolazi u snove i da joj se svake noći javi dok spava. Veći deo publike se pita da li će i kada Aneli saznati zbog čega je Janjuš napustio imanje u Šimanovcima i da li će se vratiti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/ Društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.