UDARNO! Hitna diskvalifikacija iz Zadruge samo ČETIRI dana pred veliko SUPERFINALE! Za nju je takmičenje gotovo

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2022, 21:40

UDARNO! Hitna diskvalifikacija iz Zadruge samo ČETIRI dana pred veliko SUPERFINALE! Za nju je takmičenje gotovo

Nema šale sa produkcijom.

U nedelju 10. jula događa se veliko superfinale "Zadruge 5", a u kući se do večeras nalazilo 23 zadrugara. "Zadruga" je upravo ostala bez jedne takmičarke, i to pre emisije "Finalna izbacivanja".

Naime, pevačica Irma Sejranić je pobegla sa imanja 4 dana pred superfinale, a razlog će vas šokirati. Ovih dana ponovo se povela tema o tome da ona gleda u Lazara Čolića Zolu, te je zadrugarka odlučila da napusti imanje, kako se o ovome ne bi pričalo.

Veliki šef je doneo hitnu odluku da Sejranićeva bude diskvalifikovana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DISKVALIFIKACIJA 4 DANA PRED FINALE ZADRUGE Irma Serjanić pobegla sa imanja - učesnici u šoku

Izvor: Blic, 06.Jul.2022

U nedelju 10. jula održaće se veliko finale "Zadruge 5", a u kući se do danas nalazilo 23 zadrugara. "Zadruga" je, međutim, večeras ostala bez jedne takmičarke.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.