UDARNA VEST: Devojka Darka Lazića TRUDNA! Čestitamo!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Nov.2018, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARNA VEST: Devojka Darka Lazića TRUDNA! Čestitamo!

Mala Lorena će postati sestra.

Kako "Telegraf" saznaje, Marina je Darku rekla da će postati tata, a pevač je u isto vreme je plakao i smejao se. Darko Lazić za nešto više od 6 meseci po drugi put će postati otac!

Kako mediji saznaju od izvora bliskog porodici Lazić, Darkova devojka Marina Gagić pre nekoliko dana saznala je da je u drugom stanju, na početku trećeg meseca trudnoće.

A post shared by darkolazic (@lazardarkovic91) on Sep 24, 2018 at >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 1:41pm PDT

- Marina nije dobila redovan ciklus, ali je mislila da je to posledica stresa koji je doživela usled Darkove nesreće 23. oktobra. Međutim, pregled je pokazao da nije u pitanju to, već trudnoća. Ona je počela da plače, nije mogla da veruje šta čuje i šta se dešava. Naravno, odmah je vest saopštila svojoj i Darkovoj porodici - kaže sagovornik.

Kako objašnjava, Marina je Darku radosnu vest saopštila u utorak.

- On je pre dva dana saznao. Plakao je i smejao se u isto vreme. U ovakvoj situaciji, u kojoj se on nalazi, lepšu vest nije mogao da čuje. Sasvim sigurno da mu je to dalo još veću snagu i vetar u leđa da se bori da se što pre oporavi - dodaje izvor "Telegrafa".

Upravo ovo razlog je zbog kog Marina više Darka ne posećuje u prepodnevnim satima, već isključivo poslepodne, kad nema gužve i medija.

Podsetimo, pre nekoliko dana pojavila se informacija da je Marina ostavila Darka, ali je njegova majka Branka demantovala ove navode. Branka je tada imala širok osmeh, a sada nam je sasvim jasno i zbog čega su je te priče samo nasmejale.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.