UDARIO ŠAMAR ROĐENOJ SESTRI: Miki Đuričić dobio batine od devojke (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Avg.2018, 08:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDARIO ŠAMAR ROĐENOJ SESTRI: Miki Đuričić dobio batine od devojke (VIDEO)

Konfliktna ličnost?

Jedan od omiljenih bivših učesnika "Zadruge", koji je rijaliti napustio svojevoljno te je dobio diskvalifikaciju, Miki Đuričić, bio je sinoć gost u emisiji Rade Radenović "Rada sam".

Ovom prilikom, pčelar iz Kupinova pričao je o konfliktima koje je imao u Beloj kući, ali i o onima koje je doživeo mnogo ranije. Otkrio je da je jedom prilikom udario šamar rođenoj sestri, ali i da je dobio batine od bivše devojke.

LEEELEE, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD CIFRE! Kija se ČASTILA novim AUTOM, evo KOLIKO je ISKEŠIRALA!

- Što se tiče hrane, ja sam samo pazio da se ne potrujemo. Jedan moj drug kaže "Nisi ti nešto ni načitan ni pametan, nego je konkurencija u rijalitiju takva da ti ispadneš pametan", ja sam samo prosečan. Nemam opravdanja za te neke fizičke obračune, ali takav sam kakav sam. Svestan sam da to ne treba da se radi, ali to je deo moje naravi, takvi smo mi Sremci. Sremci odmah reaguju na prvu. Šta god tamo da uradim, njima smeta. Svakome sam dao lep savet, svakom sam bio drug, gledao sam da svakome podelim. Miki nije konfliktna ličnost, samo ne volim kad je neko džukela. Ja tri puta kažem lepo, svakoga upozorim. Jednom sam udario šamar rođenoj sestri, to je bio incident porodični, bili smo mladi. Ja od žena bežim, dobio sam batine dobre, jedna me baš tukla, ona me bije ja se smejem - rekao je Đuričić.

Bivši zadrugar je pohvalio svoju bivšu devojku Nadeždu Biljić i naglasio da je ona jako dobra i inteligentna osoba.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.