UDARILA PO DEJANU - Aleks NAPLJUVALA svog bivšeg dečka: Otkrila NEPOZNATE DETALJE iz njihove veze

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 19:58

UDARILA PO DEJANU - Aleks NAPLJUVALA svog bivšeg dečka: Otkrila NEPOZNATE DETALJE iz njihove veze

Devojka bez srama!

Aleksandra Nikolić je u emisiji "Amnezija" pričala o Dejanu Dragojeviću.

- Možda namerno ovo radiš jer si skontala da te je Dejan ostavio - dodao je Miki.

- Ovo sigurno nije inat, pogotovo ne preko Filipa. Ona ga je emotivno oživela, ovo nije 100% inat, ona nije loša osoba - dodala je Anđela.

- Može da se tumači sa više strana, znam da nisam ispravna. Sama znam da sve ovo što se dešava je u mojoj glavi, ne znam šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mi je u glavi. Prija mi da provodim vreme sa drugim muškarcem. Da sam mogla da biram ovo je najgora solucija, nisam ovo planirala. Neću da pričam o mom i Dejanovom odnosu, nije bio savršen i idealan. Neću ga pljuvati, ne znam šta radi napolju, kako se ponaša. Filip je neko ko mi prija, imam neku vrstu osećaja, imam neka osećanja, istina je! Mojim druženjem sa njim, činim nešto jako loše - rekla je Aleks.

- Jutros su se svi zezali, ja sam legla da spavam i probala sam da iskontrolišem sebe. Rekla sam da neću to raditi, da mu ne prilazim. Bila sam zbog Filipa najveći debil, ali sam bila zaljubljena u njega - kazala je Aleks.

- Što si uradila uradila si, nikom ovde nisi nešto uradila, ima pravo ko god da ti kaže šta hoće. Moraš da prihvatiš i kritike, dobila si priču, tako je kako je. Nemoj da misliš da te ljudi mrze - dodao je Mića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.