UDARILA NA PRIJU: Fuj, sva izoperisana i bez hita! Edita se obrušila na Aleksandru - novi estradni rat?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 15:00

UDARILA NA PRIJU: "Fuj, sva izoperisana i bez hita!" Edita se obrušila na Aleksandru - novi estradni rat?!

Šta se zapravo krije iza svega ovoga?

Svima je poznato da su pevačice u današnje vreme vrlo orne da svoj fizički izgled koriguju, te se podvrgavaju raznim intervencijama u cilju da izgledaju što je svežije, mlađe i lepše moguće. Jedna koja je podlegla tom trendu je svakako i trenutno jedna od najpopularnijih pevačica, Aleksandra Prijović.

Korisnici socijalnih mreža, napravili su malo poređenje njenog pređašnjeg i sadašnjeg izgleda, a ono što je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svakoga šokiralo, jeste da se među komentarima našla još jedna popularna pevačica, Edita Aradinović. Ono što je napisala u odeljku za komentare, zaprepastilo je mnoge. Da li je to nova svađa na pomolu? Svi se pitaju.

Na Instagram stranici koja se bavi poznatima, osvanula je fotografija Aleksandre Prijović koja prikazuje njen izgled nekada i sada.

Pevačica Edita Aradinović je prokomentarisala ovu objavu i uvredila Prijovićevu.

- Cela izoperisana, ne zna da peva i nema hit. Fuj! - napisala je Edita. Neki kažu da je ovaj komentar bio ironičan, ali postoje i oni koji tvrde da je reč o novom estradnom ratu.

Šta se krije iza ovoga, vreme će zapravo pokazati.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.