UDARILA JOJ SLAVA I NOVAC U GLAVU: Đole Đogani konačno progovorio o RAZVODU Dobio sam po leđima

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jan.2023, 18:37

UDARILA JOJ SLAVA I NOVAC U GLAVU: Đole Đogani konačno progovorio o RAZVODU "Dobio sam po leđima"

Nikad iskreniji!

Đole Đogani preko dve decenije u srećnom je braku sa Vesnom Đogani, a pre nje on je bio oženjen Slađom Delibašić.

Denser je sada, dve decenije kasnije, otkrio da je razlog njihovog razvoda bio taj što su Slađu novac i slava udarili u glavu.

- U periodu razvoda mnogo sam je štedeo u medijima i dobio po leđima. Nisam ja bio taj zbog kog se desio razvod, nego ona. Slađa nije mogla da se snađe s popularnošću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i novcem. Nismo mi imali mnogo, ali za nju su se tada zakačile neke sponzoruše drugačijeg načina života i neki muškarci koji su je hteli za sebe i obećavali joj svašta - izjavio je Đole u dokumentarnom filmu i dodao:

- Ona se pogubila i počela da traži od mene više slobode nego što supruga i majka dvoje dece treba da ima. Recimo, da sa drugaricama izlazi do dva sata noću, a da ja sedim kod kuće i čekam je. To je bio jedan od njenih uslova. Meni to nije odgovaralo i rekao sam joj: "Ajde lepo da završimo sa svim tim" - ispričao je denser u jednom dokumentarcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.