UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI! ONA je u svađi sa Mensurom PRIZNALA da će odmah po izlasku ZVATI Tomovića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2020, 08:24

UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI! ONA je u svađi sa Mensurom PRIZNALA da će odmah po izlasku ZVATI Tomovića!

Ne smiruju se...

Ana Korać nije prestala sa svojim provokacijama ove večeri, pa je sledeći na redu bio Mensur Ajdarpašić, kome je postavila naredno pitanje.

- Šta mora Mina da ima ili da promeni da bi bila po tvojoj meri? - pitala ga je Ana.

- Dobro pitanje. Ona radi sve suprotno od onoga šta ja hoću i što meni odgovara, generalno. Eto, tako bih ti odgovorio na to - Mensur je odgovorio.

Mensur nije mogao da se suzdrži, pa je podigao Milicu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kemez i postavio joj pitanje.

Pitam Milicu šta imaš da kažeš o meni, to što imaš da izneseš za mene? - pitao je Ajdarpašić.

- Nemoj da se plašiš Milice Kemez. Ja nisam cava, nisam drukara... Ja sam se nadovezala na tvoj postupak prema Mini, skidala sam je sa krova, a tebi sam skrenula pažnju na tvoje ponašanje. Ne želim sad da mešam neke ljude od spolja, Tomovića i ostale, da pravim ozbiljne probleme. Unosio si priče da ja imam dete, da sam dro*fulja, da radim sve i svašta. A ja ne znam ništa o tebi i tvojoj porodici. Pričaš neku tužnu priču, da su te tukli, bla bla... - odgovorila je Milica, svadjajući se sa Mensurom.

- Šta vi radite! Zvaću i tebe i Tomovića posle rijalitija! Vi mi pominjete brata i porodicu! - odbrusio joj je Mensur.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

ISPOVEST ZVEZDE "SREĆNIH LJUDI": Nude mi 50 evra za uloge, nisam zaslužila da me tako VREĐAJU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.