UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI: Breskvica odgovorila na Karleušine prozivke, ubola direkno u staru ranu

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 15:10

UDARILA GDE NAJVIŠE BOLI: Breskvica odgovorila na Karleušine prozivke, ubola direkno u "staru ranu"

Karleuša je na svom Instagram storiju prokomentarisala pesme koje ulaze u konkurenciju za Evroviziju, a između ostalog pomenula je i numeru Anđele Ignjatović. Anđela se sada javno oglasila.

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, jedna je od ovogodišnjih izvođača koji će se takmičiti za ulogu predstavnika Srbije na festivalu "Pesma za Evroviziju" u Malmeu.

Numera koju će izvoditi nosi naziv "Gnezdo orlovo", a našla se na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meti mnogih komentara zbog svog specifičnog teksta. Ovoga puta, i Jelena Karleuša je odlučila da prokomentariše koleginicinu numeru.

- Najkrindž i kiselina zvuk, lažna Cakana i grupa "Ladarice", zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i pase muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - poručila je Jelena.

Breskvica je uputila snažnu javnu poruku putem svog Instagram profila. U prvom storiju peva pesmu Manta, manta od Svetlane Cece Ražnatović sa kojom je Jelena u sukobu već godinama, a na drugom storiju je na engleskom jeziku poručila:

- Fokusiram se na sebe, jer mi tuđa mišljenja neće kupiti budući "Bugati".

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.