UDARAC ZA BIVŠEG - Paula Hublin nakon RASKIDA sa Filipom Đukićem poslala jasnu poruku, ovo niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2023, 19:58

UDARAC ZA BIVŠEG - Paula Hublin nakon RASKIDA sa Filipom Đukićem poslala jasnu poruku, ovo niko nije očekivao

Paula Hublin je otvorila dušu, pa otkrila kako se oseća nakon raskida sa Filipom.

Popularni rijaliti par, Paula Hublin i Filip Đukić, su nakon veridbe započeli zajednički život. Bivša zadrugarka i voditelj RED televizije su se preselili u luksuzni stan na Novom Beogradu, a tada su otkrili kako su se skućili i kakvi su im planovi za venčanje.

Međutim, par je odlučio da stavi tačku na svoju vezu, što su oboje potvrdili:

- Paula >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja više nismo zajedno. Samo mi ne šaljite reči podrške, savete i ostala s***a. Hvala - napisao je Filip na Instagramu.

Paula je kratko za medije potvrdila ovu informaciju, a sada je putem Instagram profila odgovorila na popularna "leksikon" pitanja, a jedan odgovor posebno je privukao pažnju.

Naime, ona je odgovorila na pitanje kakav joj je trenutno status veze, a Paula je jasno odgovorila da se oseća "sama kao list na vetru".

Ona je o sebi otkrila brojne detalje, za koje javnost do sada nije znala, a fanovima je najviše zapalo za oko ovo priznanje, koje su različito shvatali svi. Dok su jedni zaključili da je Hublinova tužna nakon raskida sa Filipom, drugi misle da je samo želela da se našali na svoj račun i ovu temu.

Poznato je da su se Filip i Paula stalno slikali i da su njihovi fanovi obožavali što su jako aktivni na društvenim mrežama, kao i da su važili za jedan od najlepših parova na estradi, ali izgleda da je realno u četiri zida drugačija od onoga što su pokazivali na društvenim mrežama. Njih dvoje još uvek nisu obelodanili pravi razlog zbog čega su okončali vezu, a fanovi se ipak nadaju da postoji mogućnost za pomirenje jer fotografije sa društvenih mreža još uvek nisu uklonjene.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Društvene mreže/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.