UDALA SE POZNATA PEVAČICA! Tajno venčanje samo za najbliže - ovo NIJE njen prvi brak!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2021, 22:50

UDALA SE POZNATA PEVAČICA! Tajno venčanje samo za najbliže - ovo NIJE njen prvi brak!

Želeli su to da urade daleko od očiju javnosti

Pop pevačica Gven Stefani je konačno stala na "ludi kamen", kako pišu svetski mediji.

Naime, američka pevačica je izgovorila sudbonosno "da" višegodišnjem emotivnom partneru Blejku Šeltonu.

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

Par se navodno opredelio za intimnu ceremoniju, u krugu najužih članova rodbine i prijatelja, i to na ranču koji Blejk poseduje u Oklahomi.

Podsećanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << radi, Gven je karijeru započela sredinom 90-ih godina prošlog veka, kao pevačica sastava "No Doubt", da bi sredinom naredne decenije otpočela samostalnu karijeru u kojoj je nastavila da niže uspehe. Od 2002. do 2016. godine je bila u braku sa pevačem i gitaristom Gavinom Rozdejlom, a u ovoj zajednici su rođena trojica sinova.

A post shared by Gwen Stefani (@gwenstefani)

U novembru 2015. godine je uplovila u romansu sa Šeltonom, koji ima dva braka iza sebe, i to sa Kejnet Gern (od 2003. do 2006. godine) i pevačicom Mirandom Lambert (od 2011. do 2015. godine). Inače, Blejk je veoma uspešan kantri muzičar koji je karijeru otpočeo 2001. godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.