UDALA SE PAMELA! Glumica STALA na ludi kamen PETI PUT, a EVO KO je njen IZABRANIK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2020, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDALA SE PAMELA! Glumica "STALA na ludi kamen" PETI PUT, a EVO KO je njen IZABRANIK!

Оduvek je samo nju želeo!

Glumica Pamela Anderson je peti put po redu stala na ludi kamen. Ona se udala iako je pre ovoga imala veoma loša iskustva sa muškarcima. Podsećamo da je nedavno bila u žiži interesovanja zbog fudbalera sa kojim je bila, a koji ju je maltretirao.

Glumicu nije obeshrabrilo predhodno loše iskustvo pa je rešila da ponovo stane na ludi kamen, a udala se za filmskog producenta Džona Pitersa.

Piters je producirao filmove "Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je rođena", i verziju iz sedamdesetih i novu sa Lady Gagom u glavnoj ulozi, a ovako je prokomentarisao činjenicu da se oženio Pamelom.

A post shared by etalk (@etalkctv) on Jan 21, 2020 at 7:43am PST

- Već decenijama, ja mogu da biram ženu koju hoću. Svet je prepun lepih devojaka. Ali već 35 godina, ja želim samo nju - rekao je on.

Pamela i Džon zabavljali su se pre više od 30 godina, a ponovo su se "smuvali" krajem prošle godine.

FOLKERKI SE SVI SMEJALI: Peh usred nastupa - "Ne može on mene da zeza, j**aću mu kevu!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Pamela Anderson se udala peti put: "Ja sam 35 godina želeo samo nju" FOTO

Izvor: B92, 22.Jan.2020, 10:39

Najpoznatija plavuša na svetu ponovo je stala na ludi kamen...Decenijama nakon što su prvi put počeli da se zabavljaju Pamela Anderson i producent Džon Peters odlučili su da se venčaju...Peto venčanje Pamele Anderson, ali i Petersa, dogodilo se u tajnosti u ponedeljak na privatnoj ceremoniji u...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.