UDALA SE! Da li se sećate Dajane Penezić? Na vrhuncu slave napustila je estradu i postala LEKAR! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Avg.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDALA SE! Da li se sećate Dajane Penezić? Na vrhuncu slave napustila je estradu i postala LEKAR! (FOTO)

Rekla sudbonosno "DA"!

Dajana Penezić, naša mlada pevačica, se pre nekoliko godina povukla sa javne scene, diplomirala i postala doktorka. Ona je pre dve nedelje odlučila da kaže sudbonosno "da" svom emotivnom partneru i fudbaleru Darku Gojkoviću.

A post shared by @dajana_penezic on Aug 13, 2019 at 9:57am PDT

A post shared by @dajana_penezic on Jun 13, 2019 at 3:29am PDT

Ona je sada odlučila da sa prijateljima i fanovima podeli album slika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa svadbe na društvenoj mreži Instagram, a to je oduševilo sve. Dajana je za svoj poseban dan odabrala belu raskošnu venčanicu sa srebrnim cirkonima, dok je njen partner izabrao crno odelo i belu košulju.

Ono što je evidentno jeste da ovaj mladi bračni par blista od sreće, a pozitivni komentari i čestitke su pljuštali sa svih strana na račun mladenaca.

OVAKO SE LUDOVALO U GUČI: Pod šatrom 40 stepeni, polugole TRBUŠNE PLESAČICE prave haos, muškarci u TRANSU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.