UDAJEM SE Kija Kockar podelila PREDIVNE vesti! Pripreme traju, i NEUMORNO radi: Evo šta Nadica kaže

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 21:33

"UDAJEM SE" Kija Kockar podelila PREDIVNE vesti! Pripreme traju, i NEUMORNO radi: Evo šta Nadica kaže

Javno se obratila.

Kija Kockar je vrlo zauzeta ovih dana te nemamo prilke da je često vidimo u javnosti. Svi se pitaju šta se događa sa njom i kakvi su joj planovi.

Toliko su svi zaintrigirani da su u jednom intervju Nadicu Zeljković, pobednicu "Zadruge 4" i njenu majku, pitali šta se događa sa njenom ćerkom i zašto je nema.

- Prezauzeta je ovih dana. Ali ono što je meni najbitnije i najdraže da ona ima osmeh - rekla je tom prilikom Nadica. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kada je ovo videla, Kija je imala potrebu da se obrati javno i da na Instagramu podeli stori u kome je citirala svoju majku i dodala objašnjenje šta sve priprema.

- Radim ja ali rezultati kasnije. Ide album, posle se udajem za Leonarda Dikaprija, Standard"

Fanovima se dopala Kijina duhovitost te su dosta delili ovaj post po društvenim mrežama, srećni što Kockareva, iako naporno radi, ima i vremena da se našali na svoj račun, ali to da vredno priprema svoj album.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.