UDAJE SE jedna od najlepših srpskih glumica: Kolege, prijatelji i rodbina već krenuli na svadbu

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jul.2023, 15:58

UDAJE SE jedna od najlepših srpskih glumica: Kolege, prijatelji i rodbina već krenuli na svadbu

Sudbonosno 'da' izgovorila u Pirotu!

Glumica Miona Marković, koju publika pamti po brojnim ulogama u brojnim filmovima i serijama, udaje se danas za svog izabranika, reditelja Davida Alića.

Miona i David će jedno drugom izgovoriti sudbonosno "da" u Pirotu, gde se i sprema veselje na koje pristižu njene kolege i prijatelji, piše "Blic".

Miona je sinoć sa najbližim drugaricama proslavila devojačko veče, a na snimku se može videti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako su slavile i nazdravljale.

Njena koleginica, glumica Mina Sovtić, napravila je selfi iz automobila prilikom odlaska na svadbu. Ona je za ovu priliku obukla crno-zlatnu elegantnu kombinaciju, a uz sve to je ukombinovala šešir i biserne minđuše.

- Danas je taj dan - napisala je Mina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.