UDAJE SE Sandra Rešić: Otkrila je kada će zvanično stati na ludi kamen? Pevačica se hvata za glavu od sreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2023, 20:57

UDAJE SE Sandra Rešić: Otkrila je kada će zvanično stati na ludi kamen? Pevačica se hvata za glavu od sreće

Pa to je divno.

Bivša zadrugarka i pevačica Sandra Rešić saznala je kada će se udati, što je objavila na društvenoj mreži Instagram. Naime, Sandra je iskoristila filter koji otkriva šta će se osobi koja ga iskoristi desiti do kraja 2023. godine.

Sandra je takođe odlučila da isproba ovaj filter, a ono što joj je izbacio da će joj se desiti je šokiralo.

Naime, Rešićeva je saznala da će se do kraja 2023. godine udati. Komentari su se nizali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan za drugim, a Sandrina reakcija izazvala je dodatne ovacije. Pevačica se nakon što je otkrila da će se udati, uhvatila za glavu, gde se snimak i prekida.

Jasno je bilo svima da je u pitanju samo filter i da je sve šala, mada nikad se ne zna, možda Sandru do kraja godine zaista vidimo u venčanici sa njenim izabranikom.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.