UDAJE SE GRANDOVA PEVAČICA! Folk zvezda otkrila DETALJE - evo kada će IZGOVORITI sudbonosno DA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 16:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UDAJE SE GRANDOVA PEVAČICA! Folk zvezda otkrila DETALJE - evo kada će IZGOVORITI sudbonosno "DA"!

Podelila radost.

Za Biljanu Sečivanović kraj leta ostaće upamćen po mnogo lepih dešavanja a svakako jedan od tih dana je kada je istovremeno publici predstavila svoj novi hit "Ljubomora" i zakazala venčanje sa verenikom Aleksandrom Nedićem.

Folk zvezda i njen životni saputnik već dugo su u harmoničnoj vezi pa su odlučili da se jedno drugome zareknu na večnu vernost i zakazali venčanje za 24. maj sledeće godine, a to su uradili istoga dana kada je i njena >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dugo očekivana pesma konačno ugledala svetlo dana.

A post shared by BILJANA SECIVANOVIC || (@biljanasecivanovic) on Feb 24, 2019 at 3:44am PST

- Mi već toliko dugo živimo zajedno i uživamo u svojoj ljubavi da je venčanje bilo samo pitanje termina. Pošto imamo mnogo prijatelja i velike familije, gledali smo da datum bude takav da većini odgovara a hteli smo i da vreme bude lepo, i na kraju smo odabrali ovaj datum- rekla je Bilja koja je blistala od sreće zbog svega lepog što joj se dešava.

Pošto je srpska Kim Katral izuzetno popularna među kolegama, očekuje se da na svadbi bude mnogo ljudi sa estrade, a ako je suditi po prvim reakcijama njihovo veselje ali i kompletnu muzičku scenu u sledećem periodu obeležiće upravo pesma "Ljubomora".

VRATA ULUBLJENA, IZGREBANA: Došao na parking - a kad je video KO mu se USTREMIO na auto, zinuo je od ŠOKA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.