UDAJE SE DŽEJEVA ĆERKA! Da je on tu, pozvao bi pola Evrope! Najavljena velika svadba

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Maj.2023, 22:12

UDAJE SE DŽEJEVA ĆERKA! "Da je on tu, pozvao bi pola Evrope!" Najavljena velika svadba

Pompezno veselje!

Pevač narodne muzike Acko Nezirović gostovao je u emisiji na Kurir televiziji i tom prilikom govorio je o snimanju filma o Džeju Ramadanovskom sa kojim je Nezirović bio veoma blizak.

- Nisam ispratio informacije vezane za snimanje filma, osim što znam, da će ga ako sam dobro razumeo mali Husa da ga glumi i da će film da se završi sa početkom njegove karijere koncertom na sajmu - rekao je Acko, a onda je podelio veliku radosnu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vest:

- Evo baš 20. maja mu se udaje ćerka Marija! Biće svadba i biće mi drago da idem jer mi je Džej bio brat i znam kako bi on to napravio. I Anina svadba kad je bila, njegove druge ćerke, on je hteo da pozove pola Evrope. Džeja su svi voleli. Želim joj da bude srećna i da ima puno dece i da se vole. Prekrasne su i Ana i Marija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.