UCVELJENA Aneli iznela sav prljav veš iz odnosa sa Asminom Durdžićem Nije imao STO EVRA u džepu kada sam se porodila

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jan.2024, 02:34

UCVELJENA Aneli iznela sav prljav veš iz odnosa sa Asminom Durdžićem "Nije imao STO EVRA u džepu kada sam se porodila"

Prisetila se kako je izledao njihov zajednički život još na samom početku veze.

Aneli Ahmić stigla je u Šiša bar kod voditelja Darka Tanasijuvića, kako bi prokomentarisala sva dešavanja koja su obeležila nedelju za njom.

Između ostalog ona je govorila i o svom bivšem partneru Asminu Durdžiću s kojim ima trogodišnju ćerkicu Noru.

- Aneli, s jedne strane je pomirenje s Janjušem, s druge vodiš ratove na nekoliko frontova. Kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se osećaš? - upitao je Darko.

- Darko, ja ne mogu da verujem da Asmin širi tolike laži u vezi mene. Šta je on stigao sve da kaže?! Rekao je da sam or*ijala sa sestrom, da smo nas dve bivše zavisnice, a na kraju i da nemam toplu vodu kod kuće. Čekaj, vozim najskuplji auto, imam skupocene patike, a da nemam bojler, pa čekaj? Ako je tako, što mi onda nije kupio bojler, nego skupocene stvari? Dok sam bila sa njim, imali smo jednu situaciju, koja je bila jako teška, Janjušu sam rekla sve. Morala sam u jednom momentu i da prodam svoj auto, kako bi. Nije imao da kupi nosoljku za bebu. Sto evra u džepu nije imao kad sam se ja porodila. Kad smo Asmin i ja počeli ljubavnu priču, on nije imao ništa, tek je kasnije stao na noge - kazala je Aneli.

- Kako komentarišeš Stanijine optužne na tvoj račun? - upitao je Darko.

- Željna je toga da postane heroina, a da ja ispadnem manje bitna. Po njenim izrazima lica, kad je došla ovde, videla sam da ona nema nikakve emocije. Ona želi da bude u medijima i da dokaže kako sam ja negativac. Čista sujeta, kako njena, tako i Asminova. Janjuš i ja imamo ozbiljne namere, to je više nego očigledno i jasno. Ja sam ta koja je bila uplakana i ucveljema kod kuće, kad je on mene ostavio. Zar treba da tako ucveljena, zvog njegovih hiljadu evra sedim kod kuće uplakana i da nemam momka?! Neka, hvala. Došla sam ovde da se borim za sebe i svoje dete - rekla je Aneli.

- Janjuš je rekao da je sigurniji u tebe više nego ikad - istakao je Darko.

- Da, jer sam mu se otvorila. Osetila sam da me jako voli, vidim da je među nama prava ljubav. Nisam mu verovala, ali sam sada ubeđena da ćemo i napolju uspeti. Stanlo maštamo o našem životu - kazala je Aneli.

- Rekla si da si videla da Stanija sve radi iz sujete. Šta je pokretač Maji i Jovani? - upitao je Darko.

- Darko, samo sujeta. Maja ne može da prihvati da Janjuš nekoga voli. Nju Janjuš zanima. Ona je mene htela da okrene protiv njega i govorila je da je Janjuš sa ženom, dok on nije bio tu. Ona bi bila sa njim, ne miri se s tim da je on mene priznao za devojku - istakla je Aneli.

- Kakav problem Janjuš i ti imate sa Urošem? - upitao je Darko.

- Ne znam, Darko. Ne znam ni kako da kažem, jako se brinem da Uroš ima neke emocije prema Janjušu, koje nisu prijateljske i da mu ja zbog toga baš smetam. Ja ga ignorišem, a on me stalno vređa - istakla je Aneli.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.