UČINILA SI LOŠE, VRATILO TI SE! Dalila se guši u SUZAMA - Udario je ŠAMAR REALNOSTI pred kraj rijalitija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jul.2022, 20:28

"UČINILA SI LOŠE, VRATILO TI SE!" Dalila se guši u SUZAMA - Udario je ŠAMAR REALNOSTI pred kraj rijalitija!

Lepi Mića došao da je uteši

Nakon haosa sa Filipom Carem, Lepi Mića je došao do uplakane Dalile i pokušao da je uteši. On joj je govorio da joj se ovo sve vraća zbog onoga što je radila Dejanu Dragojeviću.

- Ne mogu više! - plakala je ona.

- Otac će da oprosti sve, veruj mi kad ti ja kažem! Sedi, bićeš dobro. Ajde, ako krenemo da pričamo da prestaneš da plačeš. Što si uradila, uradila si, tu je kraj. Ostavila si i sada si ostavljena. Učinilo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se loše, vratilo se loše, jedan jedan. Nisi ni prva ni poslednja koja je ponižena i koja je ponizila nekog muškarca. Misli na sebe, ako smatraš da si pogrešila, pokaj se i gledaj srbe. Voli te na neki način koji je bolestan. Ako je on bolestan, što si ti bolesna? Ako sve lupa, on lupa sebe. Ne ide, ne ide, prijatno i doviđenja. Imaš svoj živoot, nisi ti neko ko je pao sa neba, sve znaš da radi - rekao je Lepi Mića.

Detaljnije možete pogledati u videima ispod.

Luna otkrila recept za srećan brak - radi ovo sa Markom svake nedelje

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.