UČESTVOVAO U OTIMANJU DEJANOVIH PARA! Car otkrio ko je OPLJAČKAO Dragojevića - otkucao saučesnike u ZLOČINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 11:07

UČESTVOVAO U OTIMANJU DEJANOVIH PARA! Car otkrio ko je OPLJAČKAO Dragojevića - otkucao saučesnike u ZLOČINU

Sve priznao!

Juče je nastao haos na imanju kada su Dejan Dragojević, Sandra Rešić, Fran Pujas i Marko Đedović shvatili da im je neko ukrao 30.000 dinara koje su čuvali u koferu za šminku. Sandra je nedavno dala Maji Marinković ključ od njenog kofera, s obzirom na to da imaju isti, da bi ona mogla da uzima šminku iz svog.

Sandra je upozorila Maju da nikome ne daje ključ jer u svom koferu čuva vredne stvari. Međutim, Maja nije ispoštovala dogovor već je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ključ dala Filipu Caru, koji ga je prosledio zadrugarima koji su ih pokrali. U razgovoru sa Miljanom Kulić, Filip je priznao da je učestvovao u krađi Dejanovih para, a da je za to dobio 3.000 dinara.

- Šta je bilo sa Dejanom - pitala ga je Miljana.

- Ispalo je da sam ja uzeo pare, a nisam, bio sam saučesnik - rekao je Filip.

- Majo kako te nije sramota - pitala ga je Miljana.

- Kako da ne dam dečku - rekla je Maja.

Car satima nije želeo da prizna kome je prosledio ključ i ko je počinio pljačku. Međutim, u razgovoru sa Majom i Zolom mu je izletelo da su Stefan Krstić Krle i Sandi Kojić opljačkali zadrugare.

- A kad bi znali da su Krle i Slovenac... A ja ću namerno da stanem iza njih tek! Trebalo je da uzmem 10.000, a ja uzeo samo 3000! Ovaj skače na mene zbog novca, a zbog žene nije skakao! - govorio je Filip.

- Evo ti 1000 dinara, da imaš za pivo, da se olakšaš. Ostalo sam sakrio - rekao mu je Sandi.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

NIKAD VIŠE POSLA ZA OBEZBEĐENJE! Ne zna se ko je sa kim ZARATIO i ko je na koga UDARIO! Dalila i Dejan udruženi protiv Cara! OVAKVA NOĆ SE NE PAMTI!

Izvor: Press, 08.Dec.2021

Prethodna noć na velelepnom imanju Zadruge protekla je u znaku žestokih sukoba. Naime, sam početak večeri koji je najavljivao haos je taj da su Sandra Rešić, Dejan Dragojević i Marko Đedović opljačkani. Neko je ukrao njihov novac iz Sandrinog kofera i to je na samom startu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.