UČESNICI PAROVA ZAPALJEN AUTOMOBIL NA NOVOM BEOGRADU! Evo ko stoji iza svega

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 20:43

UČESNICI PAROVA ZAPALJEN AUTOMOBIL NA NOVOM BEOGRADU! Evo ko stoji iza svega

Ima razlog što sumnja u njega.

Automobil bivše učesnice "Parova" Ilijane Vagić (29) zapaljen je u noći između nedelje i ponedeljka u blizini njene zgrade na Novom Beogradu.

Njen četvorotočkaš je bio parkiran na uglu ulice u kojoj nekadašnja učesnica šou-programa živi, a koji je pokriven kamerama. Ona sumnja da iza svega stoji njen bivši dečko.

- Strašno je to što se desilo. Sumnjam da je to uradio moj bivši dečko, s kojim sam bila dva meseca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u vezi, ali policija će sve utvrditi. Kada sam shvatila kakav je, prekinula sam svaki kontakt s njim. Proganja me poslednja tri meseca. Sve kamere oko moje zgrade su isečene, cveće na terasi je uništeno. Preti da će da me ubije, čak i moju porodicu. Policiji sam sve prijavila i u sve su upućeni. I dalje sam u šoku zbog ovoga. Bili su vatrogasci i ugasili vatru. Plašim se tog čoveka - kaže Vagićeva. Inače, Ilijana je poznata kao skandal-majstor. - Meni je život rijaliti, ono u vili je mala beba za mene. Pre neki dan, misleći da je majka na vratima, otvaram vrata u donjem vešu. Dva policajca koji su došli na kućnu adresu da me hapse. Zbog prekoračenja brzine i neodazivanja na pozive koje sam dobijala. I oni su bili iznenađeni kad su me videli, a moja reakcija je bila da sačekaju da se obučem. Naravno, rekla sam da ću se odazvati i sve se rešilo - rekla je Ilijana u rijalitiju.

Nakon nekog vremena, Tijana je primetila krvarenje i otišla kod ginekologa, koji joj je rekao da je imala spontani pobačaj.

- Kada sam ga posle nekog vremena videla, rekla sam mu da sam bila u drugom stanju, a on je rekao: "Nisi bila sa mnom!" To me je naročito pogodilo - priznala je Tijana, napomenuvši da je ovo bilo veoma teško iskustvo za nju, i da je priču otkrila samo nekolicini ljudi.

Celu njenu ispovest možete poslušati u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.