UCENJIVAO ME I PONIŽAVAO, UBIJAO MI JE... Milica Todorović progovorila o emotivnom paklu koji je proživela

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2023, 15:19

"UCENJIVAO ME I PONIŽAVAO, UBIJAO MI JE..." Milica Todorović progovorila o emotivnom paklu koji je proživela

"Sve su radili da se osećam se osećam nesigurno, a izbegavali..."

Pevačica Milica Todorović prvi put progovorila je o manipulaciji u emotivnim vezama.

Milica ne govori često o ljubavnim problemima, a ovog puta otvorila je dušu o svom privatnom životu.

Priznala je kroz šta je sve prolazila kada su romanse sa bivšim momcima u pitanju.

- Imala sam i ja manipulatore u svojim vezama! Ponižavali su me, ucenjivali, govorili mi da bez njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne vredim ništa, ubijali su mi ego i samopouzdanje! Sve su radili da se osećam se osećam nesigurno, a izbegavali moje pokušaje da raskinemo, prosto su me emotivno manipulisali. Ali to sam shvatila i naučila, a to sada više ne može tako - govori Milica, ali nije želela da precizira na kog bivšeg momka je mislila.

Takođe je progovorila i o svojoj prvoj ljubavi iz rane mladosti.

- Nenad je moja prva ljubav, on je divan čovek, ima decu. Ponekad i radimo zajedno, u super smo odnosima. Što se Radeta tiče, on je bio omiljen među mojim prijateljima, i moja mama ga je obožavala, a i ja tvrdim da je jako dobar momak - ispričala je Milica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.