UCENIO JU JE! Izneće sve MRAČNE tajne! Ima bolestan pogled, usledio KARAMBOL u spavaćoj sobi! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 07:24

UCENIO JU JE! Izneće sve MRAČNE tajne! Ima bolestan pogled, usledio KARAMBOL u spavaćoj sobi! (VIDEO)

Kakva pokvarena igra!

Bane Čolak u ranim jutarnjim satima prišao je Ivani Krunić kako bi je ucenio o druženju sa Nikolom Orozovićem. Naime, Krunićeva je tvrdila da ju je Čolak ucenio da ukoliko bude nastavila druženje sa Nikolom, koje njemu izuzetno smeta, da će o njoj izneti sve mračne tajne koje zna o pevačici.

Čuvši to, Miroslava Mima Živković nije mogla to da podnese, pa je napravila pravi karambol u spavaćoj sobi. Iako Ivana nije u vezi sa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Čolakom, on na vrlo lukav način pokušava da je slomi, kako bi se pomirila sa njim, što je uočila i Mima, zbog čega se iznervirala.

- Je l' imaš hejtere napolju zbog njega? Na sve utiče loše, kao i ti na njega! Kao da su ga pustili iz ludnice kada priča sa tobom! - vikala je Mima.

- Ti me kanališ ovim razgovorom, nemoj da mi se obraćaš - rekao je Čolak.

- Počeo je da me ucenjuje da ukoliko ne budem prestao da se družim sa Orozovićem, da ne važi dogovor za spuštanje lopte! - tvrdila je Ivana.

- On ima bolestan pogled, odakle mu pravo da ti to govori? Kad ti priđe, beži, skloni se od njega! Evo, ja ću ga ubiti, samo da ga vidim da ti još jednom priđe! Za njene roditelje ja ću da te iznabadam i da te šutiram! Ja mislim da on pokušava da spusti loptu! On tačno zna da sam ja realna, da sam dobra i priča mi ono što ja želim da čujem, a dođe tu i preti! - ostala je šokirana Živkovićeva.

Vujadin je PREVARIO Mirku, i to su svi VIDELI: Veza im je bila na iskušenjima, a njena izjava o ŽENAMA šokirala je javnost (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.